FÖRLOVNINGSRINGAR OCH VIGSELRINGAR

FÖRLOVNINGSRINGAR OCH VIGSELRINGAR I LANDSKRONA

Är det dags att köpa förlovningsringar eller vigselringar? Hos oss på Ateljé Bern hittar du den perfekta förlovningsringen i Landskrona. Dessutom kanske det är dags för bröllopet och inköpet av vigselringar i Landskrona. I vårt bredda sortiment av vigselringar och förlovningsringar i Landskrona hittar du i många olika material, som till exempel vitt guld, 18k guld, silvertitan, stål, palladium och platina. Det vill säga med andra ord ju bredare vårt sortiment är, desto säkrare blir det att du kan hitta din drömring.

HITTA FINA VIGSELRINGAR OCH FÖRLOVNINGSRINGAR

I vår butik har vi har förlovningsringar och vigselringar i Landskrona med diamanter, utan diamanter, i guld, vitt guld, silver och mycket mer. Kort sagt allt för att just du ska hitta den perfekta förlovningsringen eller vigselringen. Du hittar ringar från välkända varumärken som bland annat Schalins ringar, 3D Titanium, Flemming Uziel och Georg Jensen.

Likaså har vi har möjligheten att erbjuda dig möjligheten att designa och tillverka din egen vigselring eller förlovningsring i Landskrona. Ateljé Bern ger dig tips och råd för hur din ring ska vara så hållbar som möjligt, med hög kvalité.

Vi har även möjligheten att erbjuda dig möjligheten att designa och tillverka din egna vigselring eller förlovningsring i Landskrona. Vi ger dig tipps och råd för hur din ring ska vara så hållbar som möjligt, med hög kvalité.

FÖRLOVNINGSRINGAR I LANDSKRONA

Vi har klassiska släta förlovningsringar, för det klassiska frieriet. Sedan följer vi också trenden med att kunna erbjuda förlovningsringar som är diamantinfattande. Denna trend kommer från början från USA där en man som friar alltid väljer en ring med en diamant. Vi har sett att den trenden har kommit till Sverige också och därför anpassar vi vårt sortiment så det finns något för alla

VIGSELRINGAR I LANDSKRONA

Vigselringar är ringar som bärs av äkta makar för att påminna och visa den trohetsed som de har avgett vid vigseln. I Sverige bärs en vigselring på vänstra handens ringfinger. Ursprunget att vigselringen ska bäras på vänster hand, kommer från en man i antikens Egypten. Han ansåg att det går en ven från detta finger direkt till hjärtat.

VÄLKOMMEN IN TILL VÅR BUTIK

Välkommen in till vår butik för att hitta din perfekta vigselring eller förlovningsring i Landskrona. Vi hjälper dig eller er att hitta en ring som ska symbolisera din eller eran äkta kärlek till varandra. Våra förlovningsringar och vigselringar i Landskrona är inspirerade av kärlek. Om du har frågor kring våra smycken eller några av våra andra tjänster är du varmt välkommen att kontakta oss här.

Vi erbjuder storleksjustering och öppet köp till alla våra kunder, så du behöver inte oroa dig för att din förlovningsring eller vigselring i Landskrona, inte kommer passa.