DIN SMYCKESBUTIK I LANDSKRONA

VERKSAMMA SEDAN 1953

Ateljé Bern AB är en stor smyckesbutik. Själva smyckesaffären grundades i Landskrona år 1953 av guld- och silversmedmästaren Börge Nilsson tillsammans med hans fru Ingegärd. Eftersom vi är ett familjeföretag i andra generationen drivs nu verksamheten av dottern Helene, som är en utbildad gemmolog.

Som ett resultat av att ha en gul och silversmedmästare på plats, kan vi hjälpa dig med allt möjligt inom smycken. Likaså om du vill ha assistans med värdering av dina ädelstenar och juveler har vi en gemmolog tillgänglig i vår smyckesbutik. Om du har ett smycke som har gått sönder, eller bara behöver en uppfräschning så kom in till vår smyckesaffär i Landskrona så reparerar vi dina smycken.

BRETT SORTIMENT AV SMYCKEN

I  vår smyckesbutik i Landskrona erbjuder vi utöver våra tjänster även ett brett sortiment av bland annat klockor, halsband, armband, förlovningsringar och vigselringar. De finns i olika material som till exempel guld, silvertitan, stål, palladium och platina från välkända varumärken som Schalins ringar, 3D Titanium, Flemming Uziel, Pandora, Georg Jensen och många fler.

TILLVERKA OCH DESIGNA SMYCKEN HOS OSS

Har du en idé på hur du vill att din förlovningsring eller vigselring ska se ut? I vår smyckesaffär i Landskrona kan vi tillverka smycken efter dina önskemål, både i material och designmässigt. Vi hjälper dig även med råd och idéer för att din ring ska bli exakt så som du vill ha den, med kvalité och hållbarhet.

VÄLKOMMEN IN TILL VÅR SMYCKESBUTIK I LANDSKRONA

Letar du efter en smyckesbutik med vackra och stiliga smycken? Besök då din lokala smyckesaffär på Norra långgatan 9 i Landskrona. Har du några frågor är du välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig.