Smycken

VACKRA SMYCKEN I LANDSKRONA

Välkommen till Ateljé Bern i Landskrona där vi älskar smycken. Hos oss hittar du högkvalitativa accessoarer som fungerar till vardag såväl som fest. Vi är stolta över att kunna erbjuda ett unikt utbud av förlovningsringar, vigselringar till halsband med flera. Vårt sortiment består av trendiga och klassiska smycken från flera olika kända varumärken. Allt för att du ska kunna finna ett smycke som passar din stil.

smycken landskrona
Ett bra och överskådligt sätt att för vara dina smycken är i ett smyckeskrin!

HISTORIEN OM SMYCKEN

Redan för flera år sedan har accessoarer varit något man har burit för att kunna uttrycka bland annat sin kärlek eller status. Ett av de äldsta igenkända smyckena enlig arkeologerna är pärlorna. Mer specifikt 100 000-åriga pärlor tillverkade av nätsnäckan. Ytterligare material som ofta förekommer i smycken är ädelstenar och ädelmetaller.

I flera år har man använt bijouterier som en dekoration, antingen på kroppen i form av ringar, halsband eller på kläder som broscher och manschetter. Så varför inte unna dig ett smycke och fortsätta traditionen med utsmyckning?

SMYCKESBUTIK MED ETT BRETT SORTIMENT

Vår smyckesbutik i Landskrona har ett brett sortiment av smycken att erbjuda. Viktigast av allt strävar vi alltid efter att ha det som efterfrågas i butiken. Ateljé Bern har en genuin förkärlek till olika typer av utsmyckningar och kan därför hjälpa er att hitta precis det ni letar efter. Dessutom erhåller vi ett otroligt stort kunnande samt utbud inom området och siktar alltid på goda bemötanden samt personlig service.

SMYCKESBUTIK I LANDSKRONA

Oavsett om du letar efter accessoarer att ge bort som gåva, bröllopspresent eller till dig själv finner du det hos oss. Atelje Bern AB är din gemmolog samt guld och silversmedmästare i Landskrona. Vår smyckesbutik vänder sig till alla som vill köpa, reparera eller värdera bijouterier i Landskrona.

Har du några frågor är du varmt välkommen att kontakta oss eller besöka vår ateljé.